Help, waar is de speen?!

Iedere, nieuwe, ouder herkent het wel: je staat op het punt de deur uit te gaan voor een afspraak. Je bent al laat en rent door het huis om alle babyspulletjes bij elkaar te zoeken. Luiers, billendoekjes, setje schone kleding, knuffeldoekje, speelgoed, flesje…check!? Je denkt alles te hebben en dan kom je tot de conclusie dat het speentje van je kleintje verdwenen is. “Zonder het speentje gaan we deze dag niet doorkomen” denk je bij jezelf.

Toen mijn eigen kinderen nog klein waren kwam ik al snel tot de conclusie dat ik vrijwel op dagelijkse basis het speentje van mijn dochter kwijt was. Al snel had ik een zeer uitgebreide collectie aan spenen door het hele huis verzameld. Buiten het probleem van het “verdwenen speentje” viel ook ongeveer honderd keer per dag de speen op de grond. Niet alleen thuis, waar ik de speen even onder de kraan kon houden maar uiteraard ook altijd op plekken waar geen water te bekennen was. Daar stond ik weer treurig te kijken naar een speentje vol met modder of andere viezigheid terwijl mijn dochter luidkeels van zich liet horen omdat ze toch echt heel graag NU haar speentje wilde hebben.

Op zoek een oplossing voor het “spenenprobleem” en al snel kwam ik tot de conclusie dat een speenkoord de oplossing moest zijn! Maar welk speenkoord ga ik kopen? Van welk materiaal is een goed speenkoord? En welke kleuren speenkoorden zijn er? Buiten het feit dat mijn zoektocht in eerste instantie natuurlijk vooral praktisch gericht was bleek al snel dat ik de looks ook heel erg belangrijk vond. Ik was op zoek naar een hip speenkoord van natuurlijke materialen met leuke, vrolijke kleuren. Natuurlijk moest het speenkoord ook passen bij de kledingstijl van mijn dochtertje. Tevergeefs kon ik niet slagen en had ik inmiddels meerdere exemplaren in huis die eigenlijk allemaal niet aan mijn verwachtingen voldeden.

Al snel kwam ik samen met een andere jonge mama tot de conclusie: dit kunnen wij beter. Just Cute was geboren. Inmiddels maken we al jaren met heel veel liefde, passie en toewijding speenkoorden en andere baby/kinderaccessoires voor alle hippe mama’s, papa’s en baby’s. Houd je van basic, stoer, liefelijk of volg je zelf ook de laatste trends? Onze collectie bestaat uit een ruime keuze voor iedereen. Goed om te weten is dat onze producten niet alleen een lust zijn voor het oog, maar daarnaast ook nog eens zijn gemaakt van verantwoorde en EU goedgekeurde materialen. De veiligheid van je kindje staat bij ons dan ook voorop!

Wil je nu ook een speenkoord kopen van Just Cute? Neem dan eens een kijkje in het ruime aanbod speenkoorden. Ik weet zeker dat er voor jou een passend product tussen staat. Één ding kan ik je alvast garanderen: de zoektochten naar de speen van je kleintje zijn verleden tijd met onze speenkoorden!


Liefs Bauke

Beoordeeld met 9.4 / 10 - Gebaseerd op 396 Beoordelingen