New in! Nieuwe en Basics collectie

De lente hangt in de lucht, het zonnetje schijnt. Tijd om nieuwe zomerse & hippe items aan de Just Cute collectie toe te voegen.

We hebben zoals altijd weer veel tijd, liefde en aandacht gestoken in het ontwerpen van een nieuwe Just Cute collectie voor jullie. Onze nieuwe collectie bestaat uit o.a wagenspanners, speenkoorden en bijtringen.

Naast de collectie die jullie van ons gewend zijn breiden we uit met een geheel nieuwe Basic Collectie! Deze collectie bestaat uit een assortiment speenkoorden en bijpassende bijtringen bestaande uit rustige en elegante kleurstellingen. Ook in de basic collectie geldt dat er voor één ieder wat wils te vinden is. Mix and match je favoriete kleuren in deze collectie. Uiteraard is er bij alle items in de Basic Collectie een bijpassende Bibs speen verkrijgbaar.

Dit voorjaar zijn de dierenprintjes nog steeds “trending” en deze zie je dan ook terugkomen in verschillende nieuwe ontwerpen. Ook hebben we in deze nieuwe collectie gebruik gemaakt van nieuwe, frisse zomerse kleuren en combinaties zoals geel, maroon, en groen.

De gehaakte kralen die jullie vast en zeker al kennen van de bestaande collectie worden dit voorjaar uitgebreid met hartjes en geometrische kralen. Naast de gehaakte kralen hebben we het kralenassortiment ook uitgebreid met superzoete confettikralen en grittykralen in zachtroze, mintgroen en lichtgrijs.

In onze nieuwe Basic Collectie staat elegantie een eenvoud voorop. De items in de Basic Collectie bestaan uit rustige, trendy kleuren, gecombineerd met onbewerkte beukenhouten kralen. Meerdere items in deze collectie kun je mixen en matchen om zo een perfecte set naar jou smaak samen te stellen. Een compleet cadeautje ervan maken? Bij alle speenkoorden in de Basic Collectie is er naast een matchende bijtring ook een bijpassende Bibs speen verkrijgbaar. Er is ruime keuze in deze collectie, zowel voor jongens, meisjes als genderneutraal. Ben je zelf net zwanger of wil je een cadeautje aan iemand geven die zwanger is en het geslacht is nog niet bekend? Dan zijn de speenkoorden en/of bijtringen het ideale kraamcadeau.

Zoals vanouds staat ook nu kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid weer voorop.

Benieuwd naar de nieuwe collectie? Onze nieuwe collectie bestaat uit o.a wagenspanners, speenkoorden en bijtringen. Neem dus snel een kijkje!

Liefs Bauke & Nancy

Beoordeeld met 9.6 / 10 - Gebaseerd op 353 Beoordelingen