Hoe bevestig ik mijn wagenspanner op de juiste manier?

Regelmatig krijgen we van onze klanten de vraag: Hoe bevestig ik mijn wagenspanner nu eigenlijk op de juiste manier?

De afgelopen jaren hebben we de mooiste creaties voorbij zijn komen hoe de wagenspanner wordt bevestigd aan de kinderwagen en/of maxi-cosi. Zo zagen we wagenspanners met driedubbele knopen, exemplaren die van voren naar achter over de kap van de kinderwagen waren bevestigd tot wagenspanners die verticaal met één clip waren bevestigd aan de kap van de kinderwagen. Allemaal prachtig verzonnen maar natuurlijk niet helemaal zoals het hoort.

Tijd voor een duidelijke instructie zodat het appeltje-eitje wordt.

De wagenspanners van Just Cute zijn voorzien van twee clips waarmee de wagenspanner bevestigd kan worden aan de kap van de kinderwagen. De clips gaan gemakkelijk open en clippen weer dicht om te bevestigen. De meeste kinderwagens zijn voorzien van twee flapjes of lusjes die “verstopt” zitten achter de harde rand van de kap. Deze flapjes of lusjes zijn ook daadwerkelijk bedoeld om een wagenspanner aan te bevestigen. De wagenspanner hangt op deze manier altijd op de juiste hoogte voor je kindje. Is je kinderwagen niet voorzien van deze handige flapjes of lusjes probeer dan de wagenspanner te bevestigen door kleine stukjes van het stof van de kap dubbel te vouwen en hieraan de clip te bevestigen. Is de kap voorzien van een dunne rand aan de voorzijde kun je de clips ook hier aan bevestigen. Let hierbij altijd op dat de rand niet te dik is! Krijg je de clip wanneer die open is niet of nauwelijks over de rand van de kap geschoven is deze te dik en zullen de clips van je kinderwagen stuk gaan. Is dit het geval? Bevestig de wagenspanner dan niet aan je kinderwagen.

Voor de maxi-cosi is er een andere bevestigingsmethode aangezien je hier de wagenspanner gaat bevestigen aan de beugel van je maxi-cosi. De wagenspanners van Just Cute zijn allemaal voorzien van twee elastieken lussen met een houten kraal waarmee je de wagenspanner aan de beugel kunt bevestigen. Dit doe je door de elastiek om de beugel heel te vouwen en de knoop aan het uiteinde door de lus te halen. Op die manier zit de wagenspanner strak om de beugel van je maxi-cosi.

Als je bovenstaande instructies volgt kan er weinig misgaan en kun je lange tijd genieten van je aankoop. Heb je toch nog vragen? Schroom dan niet en stuur je vraag in een mailtje, geef ons een belletje of gebruik de chatfunctie op onze website. We helpen je graag verder.

Deze instructie toepassen met een nieuwe wagenspanner?

Bij Just Cute shop je een grote collectie aan houten wagenspanners. Van basic en neutraal tot wagenspanners met nét die extra stoere of kleurrijke touch. Voor jongens, meiden en natuurlijk hippe mama’s die graag pronken met hun kindje in de kinderwagen. Er is voor één ieder wat wils. Bij veel wagenspanners zijn ook bijpassende accessoires verkrijgbaar die de look helemaal af maken. Leuk om te geven en om te krijgen!

Shop hier onze wagenspanners

Wij wensen je veel shopplezier bij Just Cute.

Liefs Bauke & Nancy

 

Beoordeeld met 9.6 / 10 - Gebaseerd op 353 Beoordelingen