Bijtring; een echt musthave!

Jaren geleden toen ik zelf moeder werd zag ik talloze bijtringen voorbij komen in webshops, winkels en babyuitzet lijstjes. Toen dacht ik bij mezelf “waar gebruik je die eigenlijk voor?” Ik was op dat moment in de veronderstelling dat ik deze nooit zou gaan gebruiken en schrapte deze van mijn lijstje.

Het duurde een aantal maanden voordat de bijtring mijn meest favoriete en meest onmisbare babyaccessoire werd. Mijn dochter had last van doorkomende tandjes, help!!! Dagen en nachten van ellende volgde, met vuurrode wangetjes en traantjes van verdriet wisten we niet meer wat te doen om de pijn te verlichten.

De verpleegkundige van het consultatiebureau adviseerde me een bijtring kopen zodat mijn dochter iets had om op te bijten om te pijn van doorkomende tandjes te verlichten. Nog voordat ze goed en wel was uitgesproken stond ik al met mijn jas aan klaar om naar de winkel te rennen om een bijtring te kopen. De keuze was niet reuze dus met de eerste beste bijtring die ik kon vinden snelde ik naar de kassa om af te rekenen en vervolgens naar huis.

Wat een uitvinding!!! Het gehuil was voorbij en binnen korte tijd hadden we weer een veel vrolijker meisje in de box liggen. Buiten het feit dat ze heerlijk kon sabbelen aan de bijtring zorgde deze ook voor de nodige uren speelplezier. Al kijkend naar de kleurtjes en gefascineerd door de geluidjes die de ring maakte als ze ermee rammelde.

Toen Just Cute tot leven werd geroepen was dit dan ook één van de eerste producten die in ons assortiment kwamen omdat de bijtringen naar mijn mening onmisbaar zijn in je babyuitzet. Omdat het oog natuurlijk ook wat wil hebben we veel tijd gestoken in het ontwerpen van onze bijtringen. In onze webshop vind je nu dan ook een groot assortiment aan bijtringen, in alle denkbare kleuren, met en zonder ringen en verschillende materialen.

Ik zou iedere jonge moeder of vader de tip willen meegeven een bijtring in huis te hebben. Het heeft onze dochter (en ons) in ieder geval een hoop verlichting gegeven tijdens de nare periode van doorkomende tandjes en alle daarbij behorende ongemakken. Kies je voor een bijtring bestaande uit silliconen kralen zou je de bijtring voor extra verlichting in de koelkast kunnen bewaren zodat de bijtring lekker koel aanvoelt als je deze aan je kindje geeft. Heeft je kindje geen last meer van zijn of haar tandjes? Geen zorgen! De bijtring zorgt ook nog eens voor uren speelplezier.

 

Benieuwd geworden naar onze collectie? Neem gerust een kijkje bij onze Just Cute bijtringen

 

Veel liefs Bauke

Beoordeeld met 9.4 / 10 - Gebaseerd op 396 Beoordelingen